Hypnotherapie   &  Gesprekken

De hypnotherapeut Araoz (1988) definieert hypnotherapie kortweg als:
“Die toestand waarin je jezelf zover laat gaan in een doelgerichte dag droom , dat je je losmaakt van je uitwendige omgeving , en opgaat in je innerlijke werkelijkheid.”

Hypnotherapie

De verschillende technieken uit de hypnotherapie , zoals bijvoorbeeld een begeleidende reis in je verbeelding, een reis door je blokkades heen ,kunnen je naar de kern van een probleem of een blokkade begeleiden en brengen naar diegene wie je in essentie bent. 

Zo kan er meer helderheid en bewustzijn ontstaan.

De diepere lagen in het onder bewustzijn zijn soms moeilijk te bereiken zonder iemand die je begeleid en ondersteuning kan bieden hierin.

Zo kun je komen bij dat wat er achter een probleem ligt en kan een er transformatie plaatsvinden, van een `probleem` naar een potentiële kracht.

Je eigen Goddelijke Bron, Kracht, innerlijke zelf of hoe je het ook wilt noemen helpt je hierin, de hypnotherapeut is er om je te ondersteunen. 

Uiteindelijk bepaal je zelf wat er wel en niet gebeurt, je blijft zelf de leiding houden , de therapeute is de begeleider en helpt je zelf de antwoorden te vinden of innerlijk in beweging te komen om deze antwoorden te vinden.

Zo kan er rust en helderheid komen , een gevoel van innerlijke vrede en oude patronen kunnen ten positieve veranderen.

De sessie begint met een lichaamsontspanning, liggend of zittend in een stoel.

 

Gesprekken 

Wanneer er echt geluisterd word, gebeuren er wonderen.

Luisteren naar wat er tussen de woorden gezegd wordt, waar niet uitgesproken wordt maar wel heel graag gehoord wil worden.

luisteren naar wat het lichaam verteld.

Een goede luisteraar helpt je te komen naar daar waar het eigenlijk om gaat.

Door signalen op te pakken waarvan je je misschien niet meteen bewust bent,

maar die je heel veel kunnen vertellen. Ruimte bieden voor dat wat gehoord wil worden,

is wat ik voor je wil doen.

 

 

Tarief

65 euro ( 60 min)